Friday, November 28, 2014

MANIS GIVEAWAY BY MAMA DARWIISH

MANIS GIVEAWAY BY MAMA DARWIISH



Assalamualaikum dan salam sejahtera korang-korang semua...

Hari ni saya nak join giveaway lagi..Rasa macam ketagih giveaway pulak..Hehe...Giveaway kali ni daripada mama darwiish...Memang manis giveaway ini semanis nama tajuknya...Ada hadiah tau...Hadiah pun manis-manis semuanya...Tapi inshaa Allah tak kena kencing manis pun kalau join...Shaklee kan ada....

Ok..Back to giveaway tadi.. Setiap contest mesti ada syarat yang perlu di patuhi untuk melayakkan penyertaan kita kan..Syarat giveaway ni senang sangat...Korang pun patut join tau..Hadiah dia pun best-best..Dan paling best korang boleh pilih hadiah manis giveaway apa yang korang berkenan..

Jom kita tengok syarat-syarat penyertaannya....



Syarat-Syarat Kelayakan Penyertaan


1. Ada blog
kalau korang nak join kene ada blog..Sebab kena buat entry pasal ni jadi kena la ada blog kalau tak nanti korang nak update entry kat mana kan?

2. Ada akaun facebook
Korang kena ade akaun facebook sebab nanti kena follow fanpage owner giveaway ni dan semua penaja hadiah...

3. Rakyat malaysia atau bermastautin di malaysia

4. Kena patuh semua arahan di atas

Mudah sangat syarat-syaratnya kan...Bila korang dah lulus semua syarat kat atas ni boleh la kita teruskan dengan cara-cara macam mana nak join giveaway ni pulak..


Cara Menyertai Manis Giveaway


1. Buat satu entri dengan tajuk "MANIS GIVEAWAY BY MAMA DARWIISH."

- sedang dalam proses buat entry -

2. Copy & paste banner di GA di atas dan backlink kan ke entry GA ini.

- Done -

3. Anda boleh buat pilihan hadiah. Dibawah entri tuliskan"Saya nak hadiah ............"

- sebenarnya rambang mata nak buat pilihan ni..Jap lagi letak kat bawah la nak adiah apa... -

4. Follow & Add blog dan Fanpage para penganjur dan penaja.

- Done -

5. Hantar link penyertaan di ruangan komen entri ini sahaja.

- Dah siap nanti saya tempekkan link entry ni kat entry manis giveaway ye... -


Senang je...Korang nak tau blog dan fanpage mana yang korang kena follow? Korang klik banner kat atas..Kat situ dah siap link yang perlu korang follow...

ok..Dah settle, sekarang nak pilih hadiah pulak...

Saya nak hadiah 2 kg kerepek ubi pedas basah....Ubi chesse pun boleh...Sebab saya suka makan.. Hehe...

Gud luck tuk saya dan semua peserta...


** kalau nak order shaklee whatsapp je ye...Tq..


DAPATKAN PENJIMATAN DALAM PEMBELIAN PRODUK SHAKLEE DENGAN MENDAFTAR AHLI SHAKLEE HARI INI!! 

***Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit*** 

Sebarang pertanyaan atau maklumat lanjut :

Hubungi Fatiha (SID : 1150701) sms/whatsapp-------------->012-6602016 Email::fariz3003@gmail.com
Pages : www.facebook.com/bondaseri

Pengedar Shaklee Kawasan Dengkil, Putrajaya dan Stadium Bukit Jalil

"ANDA SEDANG MENCARI PENDAPATAN SAMPINGAN?? INGIN BEKERJA DI RUMAH SAMBIL MENJAGA ANAK?? HANYA DENGAN ONLINE SAHAJA ANDA DAPAT MENJANA 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN?? JOM DAFTAR AHLI SHAKLEE DAN NIKMATI PELBAGAI FAEDAH SHAKLEE DENGAN MODAL SERENDAH RM75 SAHAJA"

2 comments:

  1. Checked !!!
    Terima anda kasih kerana sokongan dan penyertaan anda.
    Senarai peserta dan pemenang akan diumumkan dalam masa terdekat.
    Wish u all the best :)

    ReplyDelete
  2. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...