Thursday, September 11, 2014

Testimoni GLA Complex Shaklee :: Lebih Manfaat Tiada Mudarat

Sekarang isu Gla Complex shaklee semakin hot dan menjadi viral di sana sini...Isu makan gla complex terus dapat penyakit..Sebenarnya tu tak benar sama sekali..

ramai pengguna yang dah makan gla complex ni..Ade yang makan banyak botol dah..Tapi takde kesan buruk...Mmg perut membesar..Tp membesar sebab ada manusia di dalamnya...Hehe...

Jom kita tengok testimoni pengguna GLA Complex Shaklee yang berpuashati dengan kesan yang positif...

1. Cyst mengecut bila makan GLA Complex2. Masalah kulit dan period dapat di atasi3. Cyst mengecut selepas amalkan GLA Complex dan telah hamil..4. Berjaya hamil selepas ambil GLA Complex dengan ESP5. Berjaya hamil dengan pengambilan GLA Complex dan B Complex6. Berjaya hamil semula selepas keguguran7. Antara kelebihan dan kegunaan GLA Complex8. Berjaya hamil dengan set kesuburan shaklee selepas 6 tahun berkahwin


Ramai yang telah merasai kesan positif daripada GLA Complex.. GLA Complex tidak membesarkan cyst..

9. Cyst mengecut dan hamil 10. Ni surat daripada pihak shaklee kepada cikgu Mary yang mendakwa makan GLA menyebabkan rahim membengkak...jom dapatkan produk shaklee anda sekarang!!

DAPATKAN PENJIMATAN DALAM PEMBELIAN PRODUK SHAKLEE DENGAN MENDAFTAR AHLI SHAKLEE HARI INI!! 

***Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit*** 

Sebarang pertanyaan atau maklumat lanjut : Hubungi 

Fatiha (SID : 1150701)
 sms/whatsapp-------------->012-6602016 Email::fariz3003@gmail.com. 
Pages : https://www.facebook.com/bondaseri 
"ANDA SEDANG MENCARI PENDAPATAN SAMPINGAN?? INGIN BEKERJA DI RUMAH SAMBIL MENJAGA ANAK?? HANYA DENGAN ONLINE SAHAJA ANDA DAPAT MENJANA 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN?? JOM DAFTAR AHLI SHAKLEE DAN NIKMATI PELBAGAI FAEDAH SHAKLEE DENGAN MODAL SERENDAH RM75 SAHAJA"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...