Wednesday, August 27, 2014

Produk Shaklee Mahal :: Fakta atau Auta?


"Produk shaklee ni mahal la..."
"Kenapa mahal sangat?"
"Takde yang murah ke?"
"Produk lain tkde la mahal sangat"


Mesti ramai SId yang slalu dengar keluhan pelanggan-pelanggan macam ni.. Ramai yang anggap produk-produk shaklee ni mahal.. mula-mula bersemangat nak beli tapi bila PM SID, tanye harga terus kata mahal atau terus senyap...tak jadi beli..

Betul!!klau tengok pada harga satu-satu produk shaklee memang agak mahal..tapi jika kita lihat pada kuantiti dan kualiti produknya, tidak lah semahal mana...malah lagi murah daripada produk-produk lain..

Produk shaklee ni terkenal dengan keberkesanan produknya..ramai pengguna yang sudah berjaya mengatasi masalah mereka dengan shaklee.. selain itu, produk-produk ini tahan lama..bukan setakat cukup untuk sebulan..ada yang berbulan-bulan baru habis..

Penjimatan produk..

1. Set kulit cantik

# SR Vita C plus
Harga rm 92.50 sebotol.. kuantiti 180 biji..aturan makan 1-2 biji sehari. Vitamin c makan 1 biji Sehari sudah memadai kerana badan memerlukan hanya 2000mg vitamin c sehari.. yang lebih akan dikeluarkan melalui air kencing...kan rugi kalau makan banyak-banyak. Boleh tahan 3-6 bulan

# B- Complex
Harga rm 53.75 sebotol. Kuantiti 120 biji..aturan makan 1-3 biji sehari. Boleh tahan 2-4 bulan

# Vita-E Complex
Harga rm149 sebotol. Kuantiti 120 biji..Aturan makan 1-4 biji.. boleh tahan 1-4 bulan..nak jimat makan 1 biji sehari


2. Set kurus

# Lecithin
Harga rm52.50 sebotol. Kuantiti 180 biji.aturan makan 3-6 biji..boleh tahan 1-2 bulan..boleh makan sikit-sikit tapi kesannya lambat..

# Alfalfa
Harga rm53.75 sebotol. Kuantiti 330 biji. Aturan makan 2-10 biji sehari. Boleh tahan 1- 3 bulan..kalau nk jimat lagi bole makan sikit-sikit..

# ESP
Harga rm150 setin. kuantiti 850g. Aturan makan 2-3 sudu besar sehari..tidak boleh lebih sebab akan bebankan ginjal..boleh tahan 1-2 bulan..produk yang paling laris..Kekadang boleh tahan sampai 3-4 bulan..

Nak lagi jimat? lihat di bawah >>>

DAPATKAN PENJIMATAN DALAM PEMBELIAN PRODUK SHAKLEE DENGAN MENDAFTAR AHLI SHAKLEE HARI INI!! 

***Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit***

 Sebarang pertanyaan atau maklumat lanjut : Hubungi

Fatiha (SID : 1150701)
sms/whatsapp-------------->012-6602016 Email::fariz3003@gmail.com.
Pages : https://www.facebook.com/bondaseri 

"ANDA SEDANG MENCARI PENDAPATAN SAMPINGAN?? INGIN BEKERJA DI RUMAH SAMBIL MENJAGA ANAK?? HANYA DENGAN ONLINE SAHAJA ANDA DAPAT MENJANA 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN?? JOM DAFTAR AHLI SHAKLEE DAN NIKMATI PELBAGAI FAEDAH SHAKLEE DENGAN MODAL SERENDAH RM75 SAHAJA"

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...